Van de gele supermarkt naar de gele trein

Hoge Bomen25 mei 202336 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Er is een nieuw seizoen van Hoge Bomen onderweg, over de NS. Vanaf 13 juni zijn de eerste twee afleveringen in alle podcastplayers te vinden. In de tussentijd heeft de een redactie een luistertip voor je: De Taxioorlog. Veel luisterplezier!

Zo’n 250.000 luisteraars voor de hele serie. Ongelooflijk veel reacties uit verschillende hoeken. We zijn trots, maar na zes afleveringen van de Taxioorlog blijf je eigenlijk met een onbevredigend gevoel achter. Er zijn nog losse eindjes, en we kunnen onze luisteraars toch niet laten zitten met zoveel vragen?

Na het publiceren van de serie ging het onderzoek dan ook verder. Nieuwe getuigen meldden zich, nieuwe feiten kwamen aan het licht. We konden eigenlijk maar een ding doen: extra afleveringen maken.

Momenteel zijn we druk bezig met het onderzoek. We bellen bronnen na, concentreren ons op de verhaallijn en zorgen dat we jullie straks een overzichtelijk en afgerond verhaal kunnen brengen. Abonneer je nu op de Taxioorlog. Dan ben je als eerste op de hoogte als we iets naar buiten brengen.

De Taxioorlog is een journalistiek onafhankelijke productie van onderzoeksjournalist Sander 't Sas, in samenwerking met BNR.

Foto: © ANP / Jörgen Caris

Taxi Oorlog/ De Taxi Oorlog/ De Taxioorlog/ De Taxi-oorlog