In de Middag | 17 mei

In de Middag17 mei 20212 uren 16 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Naast de Paus heeft ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, gevraagd aan beide partijen om het leven van burgers en kinderen te sparen in hun strijd.

Meer nieuws uit In de Middag:

De activistische beleggersgroep Follow This probeert al jaren om oliebedrijven van binnenuit duurzamer te maken. Met steeds meer succes, want steeds meer grote beleggers stemmen mee met hun resoluties op de aandeelhoudersvergaderingen van oliebedrijven.

Goed nieuws voor de voetbalfans, want vanaf woensdag mag er weer gevoetbald worden met supporters. Vanaf woensdag 19 mei versoepelt de overheid verschillende coronaregels, waaronder dus de aanwezigheid van supporters bij wedstrijden in het betaald voetbal.

De afgelopen maanden waren mooie tijden voor cryptobeleggers, maar de laatste dagen heeft de koers van de bitcoin toch wel een flinke tik gehad. Na een aantal tweets van Elon Musk ging de koers onderuit.

Over In de Middag

In BNR In de Middag praten Roos Abelman en Donatello Piras je bij over het nieuws van de dag. Luister van maandag t/m donderdag om 16:00 naar BNR Nieuwsradio, of wanneer je wilt via bnr.nl/podcast/in-de-middag, Apple Podcast of Spotify.