Discussie over 'kinky playlist' Ivanka Trump

Tech Update26 okt '17 13:244 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De discussie is ontstaan na een artikel in de Huffington Post, waarin wordt afgevraagd op de presidentsdochter haar 'seksmuziek' openbaar heeft gemaakt. Een aantal dagen geleden publiceerde ze een playlist met daarin vijf romantische nummers. In de 21 minuten-durende lijst staan liedjes van John Legend tot James Blunt.

Ivanka heeft de lijst enkele dagen voor haar achtjarig huwelijksjubileum (25 oktober) met haar man Jared Kushner op haar openbare account geactiveerd. De lijst heet 992211, wat de HTML code is voor de kleur rood. Dat versterkt de vermoedens dat de lijst bedoeld is voor het romantische jubileum van de twee. Zeker aangezien ze al sinds 2015 en de verkiezing van haar vader geen Spotifyplaylist meer heeft gemaakt.

Na het artikel is op Twitter een discussie ontstaan waarvoor de playlist bedoeld is. De meningen liggen uiteen, aangezien de romantische liedjes volgens veel mensen weinig spanning bevatten. Ze zouden eerder geschikt zijn voor een schuifelende dans, dan voor de slaapkamer. Mensen vragen zich ook af waarom Ivanka deze lijst openbaar maakt.

Het is vooral opvallend dat de Amerikanen juist hierover discussiëren, terwijl er zoveel belangrijk 'Trump-nieuws' is waarover ook gepraat kan worden.