#4 Arie Boomsma schudt mij wakker over calorieën tellen, thuissporten en motivatie

Met Afvallen en Opstaan14 mei 202144 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Ik schakel daarom hulp in van fitness- en gezondheidsgoeroe Arie Boomsma. Hij helpt me zeker niet aan motivatie om thuis te sporten, maar geeft mij wel andere manieren om de home workouts goed op te pakken. Ook schudt Arie mij wakker met mijn mogelijk gevaarlijke gewoonte om mijn calorieën te tellen.

Luister ook naar de eerdere afleveringen van Met Afvallen en Opstaan.

En we verwonderen ons over het uitblijven van goede gezondheidsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Dat terwijl verschillende instanties en deskundigen zien dat de gezondheid van Nederlanders achteruit holt vanwege de coronamaatregelen en het vele binnen zitten. Het evangelie om gezonder te leven en de sportscholen daarvoor te openen verspreidt Arie al sinds het begin van de pandemie, maar gehoor vindt het niet. Ook reageert Arie op de kritiek die hij krijgt vanwege zijn mogelijke financiële belangen bij zijn gezondheidsevangelie.

Luister ook | #1 De knop gaat om: hoe en waarom ik mijn ongezonde levensstijl veranderde

Hoe ik met de tips van de fitness- en gezondheidsgoeroe het gezonde leven verder probeer op te pakken, hoor je in deze allerlaatste (ja, dit keer echt) aflevering van de podcastserie Met Afvallen en Opstaan. Daar kan je ook de eerste drie afleveringen beluisteren.

Mijn weg naar een gezond leven is echter nog niet voorbij. Ik ga door. Hoe ik dat doe kan je verder volgen via mijn Instagramkanaal: @AaronLoupatty.