Nieuw! BNR Mobility

BNR Mobility27 jan 20215 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

BNR Mobility geeft antwoord op de belangrijkste mobiliteitsvragen van het moment. Corona heeft mobiliteit ingrijpend veranderd. Blijven we in de toekomst thuiswerken? Stappen we straks weer in het openbaar vervoer? Of gaan we weer massaal de weg op met lange files tot gevolg?

Mobiliteit moet slimmer, groener en veiliger worden, maar hoe? BNR Mobility behandelt nieuws, achtergronden en opinie. Uiteraard gaan de presentatoren ook zelf mobiliteitsoplossingen uitproberen. 'We willen mensen informeren, maar vooral ook plezier maken', zegt Broekhof.

Spitsbrekers

Naast het programma op maandag (15:30 uur) en de wekelijkse update in De Ochtendspits op woensdag (8:50 uur) keert ook Spitsbrekers terug.

Het derde seizoen van de competitie wordt de komende periode opgestart. BNR Mobility volgt de competitie. Arcadis won vorig jaar de Spitsbreker van het jaar-award.

Contact

Wil je in contact treden met de redactie van BNR Mobility? Heb je nieuws of andere interessante verhalen die je met ons wilt delen? Stuur een mail naar: mobility@bnr.nl

Volg de presentatoren op Twitter via @MeindertSchut en @noudb.

En vergeet je vooral niet te abonneren op de podcast van BNR Mobility in de BNR-app, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door