4 maart | Contactberoepen: Lockdown voorbij, zorgen nog niet

Ochtendnieuws4 mrt 202125 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Meer hierover:

Kappers, schoonheidsspecialisten en rijscholen maken zich grote financiële zorgen omdat zij de coronasteun van dit kwartaal weer terug moeten betalen. Blijkt uit een rondgang van BNR langs de verschillende brancheorganisaties van deze contactberoepen. En die zorg dempt de vreugde van het weer open kunnen behoorlijk.

Een jaar geleden daalde de vraag naar olie drastisch. Door de coronacrisis werd er minder gevlogen, gebruikten we de auto minder en vielen sectoren stil. De OPEC-landen besloten om de productie te verlagen. Daarom komen de landen vandaag bij elkaar om te overleggen wat er met de olieproductie moet gebeuren.

Column Jaap Jansen | Deze week stuitte ik op een advertentie op Facebook. ‘Start nu je politieke carrière. VVD. Word lid.’ De VVD zit met een probleem. Ze is de grootste partij van het land en volgens de peilingen blijft dat ook zo. Maar ze telt minder leden dan acht andere partijen die in de Tweede Kamer veel kleiner zijn.

Abonneren

In Ochtendnieuws hoor je in 20 minuten het belangrijkste nieuws van de dag. Abonneer je op de podcast via bnr.nl/ochtendnieuws, de BNR-app en Spotify.