6 juli | Huizenkopers laten bescherming uit koopcontract slopen

Ochtendnieuws6 jul 202128 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Meer nieuws uit Ochtendnieuws:

Om toch een huis te bemachtigen schrappen steeds meer kopers het voorbehoud van financiering uit hun bod. Normaal geeft dit kopers de tijd om de hypotheek rond te krijgen. Ruim de helft van de woningen in de Randstad wordt al zónder deze ontbindende voorwaarde verkocht. Daardoor kunnen zij flink in de problemen komen als de geldschieter onverhoopt niet over de brug komt.

De Franse premier Jean Castex overlegt de komende dagen over een wet die een coronavaccinatie verplicht maakt voor zorgverleners. In Frankrijk gaan inmiddels ook steeds meer stemmen om vaccinatie voor de hele bevolking te verplichten.

Column Marianne Zwagerman | Door een tweet van Carlo Brantsen zag ik dat Max Verstappen zondagmiddag veel meer kijkers trok dan alle tv-sterren op prime time. Ik weet dat er zondag een drupje regen viel maar dat is geen excuus om jezelf na ruim een jaar lockdown op klaarlichte dag op te sluiten in plaats van naar de sportschool te gaan, de horeca te steunen of je coronahond in de duinen te laten rennen. Tot op je onderbroek natregenen is goed voor je immuunsysteem en van in de plassen stampen verdwijnt je corona-depressie.