Ochtendnieuws | Bedrijfsrecherchebureaus die onderzoek doen naar grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer maken overuren

Ochtendnieuws26 sep 202224 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bedrijfsrecherchebureaus die onderzoek doen naar grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer kunnen het werk amper nog aan. Het aantal meldingen is sinds de onthullingen van begin dit jaar bij onder meer The Voice of Holland en Ajax zo toegenomen, dat meldingen langer moeten wachten, worden doorverwezen naar een ander bureau of bedrijven zelfs 'met huiswerk' worden teruggestuurd.

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz heeft energiecontracten getekend met Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Het gaat om LNG-gas, dat de Duitsers minder afhankelijk moet maken van Russisch gas.

Giorgia Meloni van Fratelli d'Italia (Broeders van Italië) is volgens exitpolls de duidelijke winnaar van de verkiezingen in Italië. En nu wil zij een rechtse regering gaan vormen, 'voor alle Italianen, met als doel het volk te verenigen'.

Over deze podcast

In Ochtendnieuws hoor je in 20 minuten het belangrijkste nieuws van de dag. Abonneer je op de podcast via bnr.nl/ochtendnieuws, de BNR-app, Spotify en Apple Podcasts. Of luister elke dag live via bnr.nl/live.