#S2E90: Op podcast 90 zit echt niemand te wachten

Petrolheads21 aug 201947 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

Dat behoeft enige toelichting. Want Bristol is één van de meest illustere, handgemaakte automerk uit Engeland. Maakte ooit wagons en vliegtuigen maar dus ook auto's, waarvan de laatste in 2004 verscheen en nu dus een nieuwe.

Ook handgemaakt, maar van andere orde: Bugatti. En die autobouwer komt ook met een nieuw model: de Centodieci - oftewel de 110. Kost een hoop, gaat apesnel, ziet er afzichtelijk uit en is uitverkocht.

En: Bosch is overtuigd van het 3D dashboard, er is een nieuw kenteken én: Volkswagen denkt dat de T-Roc cabrio een goed idee is. Ook geen goed idee: je autosleutel laten inplanteren (video).

Het thema is overigens deze week bedacht door heer Brantsen. Maar dat klinkt gewichtiger dan dat het in werkelijkheid is.

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine),
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine), (BNR)

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Paul van Straaten en gaat over een zwarte Jaquar XJ8 vs een Tesla Model 3. Oh en Paul heeft ook nog iets te melden over de 'thuiskomer'. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Carlo vertelt waarom Ameland het Gran Canaria van de Noordzee is. En Bas? Bas heeft zijn eend inmiddels helemaal uit elkaar en heeft nieuws van de spuiter...

Contact

Je kan ons bereiken via Mail, Twitter, Facebook en we hebben een (soort) webshop...