#S2E92: Geen thema, wel thee én wat chaos

Petrolheads4 sep 201945 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

Het thema van deze week, tja - u mag het zeggen. Wij weten het niet, en volgens ons beide heren ook niet. Iets met thee...

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Los daarvan heeft Carlo een voordeel van Tesla's ontdekt (ze fikken lekker), de nieuwste generatie diesels zouden volgens Auto Motor und Sport de lucht van binnensteden schoner maken. Maar tegelijkertijd speelt er iets in Nederland met stikstof en verhoging van de maximum snelheid.

Verder lijken de goedkope auto's te verdwijnen, en blijkt uit Amerikaans onderzoek dat alarmeringssystemen ín de auto eigenlijk maar knap irritant worden gevonden.

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Hein Noortman, gaat over een Volkswagen Kever uit 1966. Mooi verhaal, maar een duik in een greppel komt er ook in voor... Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Carlo heeft voor de verandering níets laten flushen, maar was het desondanks wel een drukke week want er is een nieuw Chinees automerk geboren. Bas heeft zijn eend terug, weliswaar in onderdelen, en kwam hij een gecamoufleerde MG tegen in de parkeergarage van KMPG...

Contact

Je kan ons bereiken via Mail, Twitter, Facebook en de (soort van) webshop staat hier.