#S2E93: Check de kalender, aanstonds komt de Defender

Petrolheads11 sep 201943 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

Het thema van deze week, heeft te maken met de presentatie van de nieuwe Land Rover Defender. Dit thema, had u op de sociale kanalen van dhr. Brantsen overigens al mijlenver hebben kunnen zien aankomen...

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Dat Carlo fan is, van de oude en ook van de nieuwe, moge duidelijk zijn. Ook omdat het format - ja, ook deze podcast heeft een officieel format - direct overboord is gegooid voor #S2E93.

Je zou het niet denken maar Bas en Carlo hebben echt meer te bespreken. Zoals daar zijn, een nieuwe dakloze Ferrari, twee zelfs. En een BMW op waterstof. Ook noemenswaardig: het Jaguar LandRover concern gaat in zee gaat met Blackberry en SUV's zouden uit steden verbannen moeten worden.

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Cornélie Scholten, één van de vrouwen die zich hebben gemeld. Dit verhaal gaat over twee Citroën's. De ene heet Belle, de ander heet... precies.

Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Doet de 912 van Bas het weer, had wel een nieuw onderdeel nodig maar de pijn was zacht. Én, de eend is terug, nu niet meer als bouwpakket. Carlo had een rustige week, niks geflushed maar wel nieuwe lampen!

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook en de (soort van) webshop staat hier.