#S2E94: Altijd raak! Met een wit busje ben je de Sjaak!

Petrolheads18 sep 201945 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

Het thema van deze week, iets met Witte Busjes (witte razernij), is uiteraard bedacht door heer Brantsen en zou zo maar hier mee te maken kunnen hebben.

Verder moeten ze B&C het hebben over de enorme hoeveelheid kilometers die we met z'n allen rijden. En, waarom hebben Volvo's nu ineens AED's aan boord? Is het marketing of is het serieus? Maar waar ze écht kwaad om worden, is dat ramkrakers nu ineens gebruik maken van een hele mooie klassieker om een juwelier te overvallen...

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Paul Feijen en gaat over de 24 uur van Le Mans. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Blijkt Bas een briljante innovatie te hebben voor de opname van deze podcast. Maar als het gaat om auto's, Bas heeft zijn hand opengehaald aan een Eend en er is iets met de Jaguar XJ. Carlo had een saaie autoweek (niks geflushed ook), alhoewel er een lampje is aangegaan in de BMW 740i. Dat belooft niets goeds, want electronica en BMW's uit de 7 serie... Hoe dit afloopt hoort u volgende week.

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook en de webshop (nou ja... webshop) staat hier.