#S2E96: Geef je niet aan liefdadigheid, dan ben je je supercars kwijt

Petrolheads2 okt 201951 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

Wacht even... als dit podcast 96 is, dan zit er een jubileum aan te komen.

Het thema van deze week, heeft volledig te maken met Teodoro Nguema Obiang Mangue, zoon van de president van Equatoriaal-Guinea. Deze man heeft iets met auto's, maar is ze wel kwijt.

Maar er moet echt gesproken worden over de relatie tussen champagne merk Bollinger en Amerikaanse SUV's. Verder moet er iets worden gezegd over de muziekkeuze van Dacia rijders op de rechterbaan, een hybride Bentley en Maserati als nieuwe EV tak van Fiat-Chrysler.

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Allard Freling en gaat over een avontuur met een Toyota Celica uit 1974, en een Renault 12 Break. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

De eend van Bas is klaar, inclusief nieuwe kabelboom. En we moeten zeggen, deze 2CV ziet er chique uit. En Carlo is op bezoek geweest bij Tony uit Roosendaal, deze Brabander bekleedt auto's. En, in huize Brantsen is een Saab ingeruild voor, een Saab.

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook en de 'webshop' staat hier.

Dan nog even dit...

Zondag 27 oktober nemen Bas en Carlo de 100ste Petrolheads op! Rond lunchtijd, maar zonder lunch, wel mét koffie en/of thee en mét Pubquizzz! Locatie: Slotemakers Slipschool Zandvoort.

Stay tuned voor kaartverkoop!