#S2E97: Van Dummy naar Mummie

Petrolheads9 okt 201952 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

Het thema van de week, van Dummy naar Mummie komt uit het Brantsen brein. Waar dat over gaat, mag de luisteraar zeggen. Heeft iets te maken met dit onderzoek van de AAA.

Maar wat je vooral moet weten is dat er nog kaarten beschikbaar zijn voor de 100ste editie van Petrolheads! Koop ze hier.

Los hiervan is er ook het nodige autonieuws te bespreken. Zoals de geruchten, die al langer rondgaan, dat Jaguar overstapt naar BMW-motoren. Daarnaast hebben ze het één en ander te zeggen over MMBS-voertuigen, die 25 km/u mógen maar vaak 150 km/u kúnnen rijden. Er is veel meer 'nieuws', maar dat hoort u vanzelf.

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Martin Philippo, en gaat over een Citroen DS cabriolet. Gespot tijdens één van de SKOJ-dagen in Baarn, waar de heren Bas en Carlo ook wel eens zijn gespot.

Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Brantsen heeft in het Sallandse land een één of andere rally verreden. Met de 8 cilinder, nee niet deze. En Bas is met een aantal vrienden naar Andalucía gegaan, en reed daar met een Opel Crossland. Een 4 cilinder (of zijn het er 3?).

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Check anders ook even de 'webshop'.

Kom naar S2E100!

Zondag 27 oktober nemen Bas en Carlo de 100ste Petrolheads op! Mét Pubquizzz! Locatie: Slotemakers Slipschool Zandvoort.

Bestel hier je kaarten!