#S2E99: Hoestend en proestend op weg naar de 100

Petrolheads23 okt 201936 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

| Serie: Petrolheads

100ste editie Petrolheads : Koop hier je kaarten

In het autonieuws verhalen over je kenteken invullen in Google, en dan erachter komen dat je overal terug te vinden bent. Verder wordt het merk Datsun nu echt de nek omgedraaid en Mazda heeft plannen voor een nieuwe diesel. Tegelijkertijd ziet Alfa Romeo de verkoopcijfers omhoog gaan, tot vreugde van beide heren, en hybrides gaan massaal de grens over.

En ook: Bas legt uit wat de links is tussen de legendarische coureur Jackie Stewart en de 100ste Petrolheads (u kunt daar bij zijn!).

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Mark Koenen, testrijder bij Ford in Lommel (België), en gaat over testrijden op de Nardo track in Italië.

Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Carlo heeft een mooie autoweek achter de rug, waarin hij ondermeer sprak met Laurens van den Acker, de chef design van Renault, over het verschil tussen prototypes en conceptcars. En Bas heeft het motorblok van de eend gerepareerd. Alleen mag hij niet harder dan 80..

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook, en de 'webshop'.

Kom naar S2E100!

Zondag 27 oktober nemen Bas en Carlo de 100ste Petrolheads op! Mét Pubquizzz! Locatie: Slotemakers Slipschool Zandvoort.

Koop je kaarten! en Doe de test! om te kijken of je wel geschikt bent hiervoor.