#S2E104: We zuigen alles uit de duim; want dit is een jubileum

Petrolheads27 nov 201953 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Volg hier de podcast: Petrolheads

In het autonieuws van deze week, uiteraard moeten ze het even hebben over de Cybertruck van Tesla. Het commentaar: Oei-oei-oei...

Lees ook | Gooit Tesla eigen ruiten in met presentatie Cybertruck?

Verder komt er een remake van de Fisker Karma, die ook weer door dezelfde importeur naar Nederland wordt gehaald. En de fijnstoftaks die per 1 januari 2020 ingaat voor diesels, tot verrassing van sommigen, en de milieuzone van Maastricht die er niet gaat komen.

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Thema

Dit is opname 104, dat is twee keer 52 en dus bestaat BNR Petrolheads twee jaar en daarmee is dit een jubileum. Of zo. Overigens - luister die eerste editie nog eens terug! Die duurde tenminste maar een kleine 30 minuten...

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Hein Noortman, en gaat over zijn tijd bij de ANWB alarmcentrale in de jaren 70 en 80. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Bas heeft weer eens een auto gekocht, wel eerst een andere vérkocht. Dit keer is het een Alfa Romeo Spider geworden, en daar zijn beelden van. Carlo heeft de Mercedes W123 opgepoetst en klaargemaakt voor de winterslaap.

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook of via de headoffice. Check ook de playlist in Spotify, voor de beste tunes voor onderweg.