S3E109: Geen thema (meer)

Petrolheads2 jan 202043 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Volg hier de podcast: Petrolheads

In het autonieuws uiteraard iets over elektrische auto's, in dit geval Bentley. In 2025 moet de eerste EV er zijn. De autoverkopen in 2019 heeft de autowereld, en dus ook Bas en Carlo, doen sidderen. Codewoorden: bijtelling en Tesla Model 3. Ook aandacht voor het artikel in de Volkskrant over autonoom rijden. Het moge duidelijk zijn, er is de nodige instemming met de strekking van het verhaal. Want, autonoom blijft een droom. En - de ontsnapping, vlucht... , van Carlos Ghosn, dat moet ook besproken worden. Hij is nu echt Gohsn with the wind...

Luister ook | Ex-topman Renault-Nissan vlucht naar Libanon

Het thema van de week is dat er geen thema meer is. Dat is met ingang van het nieuwe jaar afgeschaft. Mocht u daar commentaar op hebben of bezwaar over willen maken, hieronder staan mailadressen en andere social accounts.

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Allard Freling, en gaat over een trip naar automusea in Italië. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

En verder...

Zijn beide heren helemaal blij met hun nieuwe stuur, met stuurverwarming. En dat terwijl het stuur van Carlo nog niet eens binnen is - op moment van opname van deze podcast dan.

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Check ook de playlist in Spotify, voor de beste tunes voor onderweg. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads.