S3E110: Weer geen thema gezien

Petrolheads8 jan 202040 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Abboneer je hier: Petrolheads

In het autonieuws even geen aandacht voor Carlos Ghosn - daarover lees je hier wat je moet weten. Maar wel over Porsche, die met een nieuw actiemodel van de 911 komt. En autonieuws van de CES beurs in Las Vegas, waar notabene SONY met een elektrische auto komt. Er is veel meer te bespreken, maar dat hoor je vanzelf.

Luister ook | AutoUpdate: Aston Martin gaat levens redden in het verkeer met speciale achteruitkijkspiegel

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Ook even aandacht voor de historische lage CO2 uitstoot van auto's in Nederland, en dat heeft allemaal te maken met de gestegen verkoop van elektrische auto's. Daar kan je hier meer over lezen, en je kan het naluisteren in de podcast Newsroom, waarin host Mark Beekhuis een goed gesprek voert over auto's met... Brantsen zelve.

Luister ook | Newsroom: Een goed gesprek over auto's

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Rene Oosterveer, en gaat over een donkerblauwe Volvo 940 Polar. Liefkozend Gustav genoemd. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

 Volvo 940 Polar, aka 'Gustav'
Volvo 940 Polar, aka 'Gustav' (Rene Oosterveer)

En verder...

Carlo is in mineur want hij heeft nog steeds geen stuur - dat gaat hierover, maar is natuurlijk niet stuurloos. Bas heeft een fantastische week gehad, maar dat heeft niks met de leeftijd 56 te maken. Maar ter ere van dat jubileum is hij wel aan het Lego'en geslagen.

Contact

Je kan Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Check ook de playlist in Spotify, voor de beste tunes voor onderweg. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads.