S3E114: Ferrari zit in de penarie

Petrolheads5 feb 202051 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Abonneer je hier: Petrolheads

In het autonieuws onder meer het SWOV onderzoek over bellen en appen in de auto, want dat is handsfree net zo gevaarlijk als met de telefoon in de hand. Verder zijn de heren voor het eerst blij met een treinverbinding, in dit geval over de rechtstreekse trein naar Londen.

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

Luister ook | Auto-Update: het modeloffensief van Mercedes-Benz

Het thema (Ferrari krijst als een kanarie, want ze zitten in de penarie) is een hersenspinsel van Carlo zelf, op basis van dit verhaal over de SUV plannen van Ferrari.

Dat Mireille van Ark even de studio kwam binnenvallen, heeft natuurlijk allemaal te maken met de vórige editie: S3E113: Gaan wij gedije, onder het bewind van Mireille? Het antwoord is Ja. En, ze is op zoek naar een opvolger voor de sjoemeldiesel (VW Passat). Uw advies is welkom.

Autoherinnering van de week-k-k

(Chris Heiligers)

De wekelijkse autoherinnering komt van Chris Heiligers, en gaat over een toch per gehuurde Camaro over, naar zijn zeggen, één van de mooiste wegen van de VS: de bijna 500 mijl lange Blue Ridge Parkway. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl

En verder...

Bas heeft besloten zijn Jag voor altijd maar vies te laten, want in zijn nieuwe woonplaats is een auto niet schoon te houden. Tot afschuw van Brantsen. En Carlo heeft de witte (ooit zwarte) Volvo in de poets gezet. Dat was al eens gedaan, maar nu echt.

Contact

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Check ook de playlist in Spotify, voor de beste tunes voor onderweg. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads.