S3E117: Al is de weg niet bevroren, je staat zó achterstevoren

Petrolheads26 feb 202043 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

In het autonieuws...

Hebben de heren iets te mekkeren over elektrische aandrijving. Niets nieuws want dat doen ze al sinds Aflevering 1, en daarvoor ook al. Daarnaast natuurlijk aandacht voor de verhoogde maximum snelheid in Denemarken, én apps als Flitsmeister zijn in Duitsland nu verboden.

Luister ook | BNR Auto Update

En waar Mercedes-Benz geen heil meer ziet in een pickup, ziet Peugeot dat wel - maar ze spelen een beetje vals want deze Peus is eigenlijk een Toyota. Maar die Merc was een Nissan. Oh en Tesla komt met een nieuwe auto, de Model Y. Eerder dan gepland, maar alleen in de USA vooralsnog.

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Berry Stapper, en gaat over een Volkswagen Golf. Een bijzondere VR6. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

Abonneer je hier: Petrolheads

En verder...

Heeft Bas een onwaarschijnlijk avontuur beleefd met een net aangeschafte Land Rover Defender. Het thema heeft er ook alles mee te maken, net als deze tweet. Carlo heeft niets meegemaakt, zeker niets wat het niveau van Bas kan halen. Maar sprak wel met autodesigner Niels van Roij, die een Range Rover Coupé heeft gemaakt.

Luister ook | De ultieme Range Rover coupé uit Nederland

Contact

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads.