S3E120: We willen niet klikken, maar deelauto’s zijn viezerikken

Petrolheads18 mrt 202049 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

In het autonieuws...

Een fijne maatregel in West-Vlaanderen, iets met flitspalen die niet werken als gevolg van corona. De Britse overheid vraagt autofabrikanten om gezondheidsapparatuur te maken, nu ze toch even geen auto's kunnen maken. En hybride BMW's schakelen voortaan automatisch op stand elektra als de auto een stad inrijdt. Er is veel meer te vertellen, dat hoor je vanzelf.

Luister ook | VDL sluit fabriek tot 20 april

Het thema heeft zijdelings te maken met het coronavirus. Want als er iets vies en besmettelijk is, dan zijn het wel deelauto's. En taxi's. Daar hebben ze al eens een Podcast over gemaakt: #S1E45 Ik kan het niet velen om met jou mijn auto te delen

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Michel Middag, en gaat over een donkerblauwe Porsche 911 SC Targa.

Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl

Abonneer je hier: Petrolheads

En verder...

Is het een bijzonder opname, want het BNR pand was zo goed als uitgestorven. Verder komt de podcast niet vanuit Studio 2 - zoals gewoonlijk - maar vanuit de Podcast Studio van BNR (zouden ze vaker moeten doen...). Daarnaast had Brantsen een bizarre week, zeker in relatie tot het blaadje dat hij maakt als hij tijd over heeft naast het maken van deze podcast. En Bas heeft een deuk gereden in de XJ. Een paal die er al eeuwen staat, krijgt de schuld.

Contact

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads.