S3E129: Laat je niet ontzielen, rij altijd op vier wielen

Petrolheads20 mei 202055 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

In het autonieuws: een kleine 30 auto's zijn onveilig door slecht zicht rondom, Carlo is verliefd op de Gilbern Invader - nee, wij hebben er ook nooit van gehoord maar zijn dankbaar dat we het nu wel weten.

Luister ook | De Nationale Autoshow

En, Renault zou stoppen met de Scenic, Espace én Talisman - volgens Automotve News zit het er aan te komen. In dezelfde alliantie: Nissan gaat Datsun slopen, dat is zeg maar het Dacia van Renault. En verder moeten ze het ook even hebben over vliegverkeer dat snel weer op gang gaat komen.

En verder...

Maken de heren wél de grap van 'voor het zingen de kerk uit', en weten dat nummer 129 deze keer niet bij Fiat horen maar wel bij Mercedes-Benz: de R129 is beter bekend als de SL. Ook wel 'de beste auto waarin je je niet kon vertonen'.

En verder is Bas gespot op de snelweg, staat de W123 van Carlo nog steeds te shinen op Marktplaats. En de LandRover van Bas is terug in huize Eck en Wiel.

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Rene Katerberg en gaat over een Volvo V70 . Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

Contact & Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads.