S3E135: 4000 piek voor elektriek maakt de schatkist ziek

Petrolheads1 jul 20201 uur 1 minuut
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

De aanschafsubsidie voor particulieren die een elektrische auto willen hebben is dusdanig voer voor discussie dat het het thema van de podcast heeft gehaald.

Lees ook | Weinig rendement subsidie voor elektrische auto's

Autowebsite Petrolicious, bekend van de prachtige video's in klassieke auto, heeft een mooie lijst van youngtimers samengesteld, en ze moeten het even hebben over VDL in Born.

En verder

Doet deze podcast vooral denken aan de M135i van BMW. Carlo weet dan weer te melden dat er ooit een Delahaye 135 bestond. Bas heeft zijn dakje binnen, luister maar naar S3E134, daar moet (alweer) nog een beetje aan gedaan worden maar dan is 'ie klaar. En Carlo stond oog-in-oog met zijn V90, en vond zichzelf bereid om in een Rolls Royce Phantom te gaan rijden deze week. Helegaar geen straf.

Autoherinnering van de week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Derk van den Berg en gaat over een Citroen HY. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl.

Contact & Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.