S3E136: Beter benzine in een straal, dan met een accu bij een paal

Petrolheads8 jul 202056 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine)
Bas van Werven en Carlo Brantsen (Carros Magazine) (BNR)

In het autonieuws, een nieuwe hobby in Amerika vindt Brantsen maar niks, het gaat om Coal-Rolling. Gewoon, niet doen. Niet leuk. En, mag je door rood rijden als er een ambulance met loeiende sirenes achter je rijdt? Nee. En Nederland is goed voorbereid op de komst van de zelfrijdende auto, 'we' staan op de twee plek. België doet het iets minder goed, die staat op de 21-ste plek. Wordt leuk als je met je zelfrijdende auto de grens over gaat...

Lees ook | Nederland goed voorbereid op de zelfrijdende auto

En verder

Is deze podcast ook te zien op Youtube, voor een deel dan. Brantsen moest de Rolls weer inleveren en het doet nog steeds pijn. Hij heeft er wel weer mooie verhalen over. Bas heeft vakantie en is voor de verandering een keer wakker tijdens de podcast. En de Land Rover Defender heeft een nieuw dakje.

Autoherinnering van de Week-k-k

De wekelijkse autoherinnering komt van Erik de Waard en gaat over een Pontiac Trans Sport. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl. Deze auto deed Bas in elk geval denken aan de film Get Shorty, en vooral deze scene.

Contact & Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.