S3E144: Wees geen zeiker(d), koop een Spyker (t)

Petrolheads2 sep 20201 uur 3 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

In het autonieuws ondermeer aandacht voor Rinus van Kalmthout, want we hebben meer talent dat Max Verstappen. Mercedes-Benz heeft de nieuwe S-klasse gepresenteerd, en die ziet er net uit als de vorige. Maar is wel beter. En Rolls Royce heeft een nieuwe Ghost, lijkt ook op de oude maar is toch nieuw. Weet Brantsen.

Luister ook | Auto-Update | Historische klap voor autosector

Ook even aandacht voor nieuwe radarcontroles (lees hier meer) en natuurlijk de nodige overpeinzingen van beide heren over de nieuwe, mogelijke, wederopstanding van Spyker. Wij helpen u herinneren aan deze actie van dhr Brantsen.

Luister ook | Zo voert de politie de strijd tegen hardrijders op

En verder...

Is er van alles te vertellen over nummer 144, heeft Brantsen weer een lofzag voor de Ford Explorer. En Bas heeft het nodige meegemaakt met de Land Rover Defender uit het jaar stilletjes... Iets met lampjes maar vooral opnieuw iets met het differentieel. We gaan zien hoe lang deze nog in de garage te Eck en Wiel te zien zal zijn.

En beide heren doen enorm hun best om genomineerd te worden voor een Dutch Podcast Award. Stemmen kan hier.

Autoherinnering van de week-k-k-k

De wekelijkse autoherinnering gaat over een 2CV en komt van Edward Nuiten. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl. Bekijk de autoherrinnering ook op Youtube.

Contact & Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.