S3E146: Auto’s weg? Welvaart weg!

Petrolheads16 sep 20201 uur 1 minuut
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

In het nieuws: alles wat je moet weten over het 'auto-brouwerij-syndroom', door corona is wonen buiten de stad weer populair, zegt Carlo van de Weijer in het FD. Het thema 'Auto's weg, welvaart weg' heeft niet alleen daarmee te maken maar ook met heropening van de Utrechtse Singel, ten koste van de auto. En, natuurlijk moeten ze het hebben over Nikola én de terugkeer, wederopstanding van het chique Maserati.

Luister ook | De Nationale Autoshow: wederopstanding van Maserati

En verder

Is dit podcast 146, en dan gaan de gedachten níet uit naar een Volvo maar wel wéér naar een Alfa Romeo. Bas is verheugd over de 912, de 928 én de Riley. En Carlo had wel íets, maar of het noemenswaardig is mag u bepalen. Volgens Bas is het té saai allemaal en moet Carlo aan iets anders. Misschien toch maar de 740i eruit..

Autoherinnering van de Week-k-k

De wekelijkse autoherinnering gaat over een Subaru Tribeca B9 en komt van Paul Wilbrink. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl. Bekijk de autoherrinnering ook op Youtube.

Contact en Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.