S3E147: Sans gene, afscheid van Madeleine

Petrolheads23 sep 202060 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image
(BNR)

In het autonieuws: Elon Musk wil dat de autoproductie omhoog gaat, de baas van Nikola zegt toedeloe maar houdt wel 20% van de aandelen.

Luister ook | Is de APK-keuring noodzakelijk of geldklopperij?

De ANWB heeft een rijtje auto's samengesteld die het prima doen, en net zo veel kosten als een fiets. Niet in die categorie maar wel leuk om te vermelden volgens Brantsen: deze 600 Pullman. En ook even aandacht voor de mogelijke 'verkoop' van Bugatti aan het Kroatische Rimac.

En verder

Doet podcast 147 uiteraard denken aan de gelijknamige Alfa Romeo. Bas heeft - zoals vorige week beloofd - een ander motorblok in de 911 gezet. Er is wel even iets met elektra. Carlo heeft de Saab naar de spuiter gebracht. En hij heeft iets nieuws ontdekt: het anti-marter-device. En verder was ook nog even, heel even, de vraag wat het thema van de week moest worden.

Autoherinnering van de Week-k-k

De wekelijkse autoherinnering gaat over een Sunbeam en komt van Bart Kessels. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl. Bekijk de autoherrinnering ook op Youtube.

Contact en Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.