S3E148: Geen hoop voor de Hyperloop

Petrolheads30 sep 202050 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

In het autonieuws: er is een groeiend tekort aan laadpalen, volgens Enpuls (onderdeel van energieleverancier en tevens laadpaalleverancier Enexis). Verder begint er een nieuwe campagne om mensen het OV in te krijgen en dat is volgens de heren een ongelukkig moment.

Bekijk ook | Spitsbrekers Finale 1 oktober 2020

Hybrides zijn veel milieuvervuilender dan gedacht. De heren roepen het langer, de Autoshow weet het en Natuur en Milieu zegt het nu (eindelijk) ook.

En verder...

.. spreek je auto uit als oto, en niet als auw-to, en daarmee negeren we de mening op Twitter. En doet 148 natuurlijk denken aan de Delahaye 148. Verder komt er een nieuwe automobiel in huize Brantsen, en is Bas helemaal blij met de motor-wissel van de Porsche 911 (VIDEO!).

Waarom de hyperloop er nooit gaat komen
Waarom de hyperloop er nooit gaat komen (FD)

Het thema van de week is voor de verandering eens bedacht door Bas, en heeft te maken met deze column van Carlo van de Weijer in het FD.

Autoherinnering van de Week-k-k

De wekelijkse autoherinnering gaat over een Sunbeam en komt van Allard Freling, die hebben we al vaker gehoord... Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl. Bekijk de autoherrinnering ook op Youtube.

Contact en Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.