S3E150: Honderdvijftig!

Petrolheads14 okt 20201 uur 2 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Ondanks de gedeeltelijke lockdown in Nederland, is er ook het nodige autonieuws. Zo is de verlichte Spirit of Ecstasy op je Rolls Royce binnenkort in Europa verboden. Een normale mag wel. En de paus loopt op water.

Lees ook | Auto Update: Terugroepactie Hyundai Kona

Het AutoSalon van Brussel, wordt geschrapt. En na de Ford Puma, moet ook de Hyundai Kona terug.

Autoherinnering van de Week-k-k

De wekelijkse autoherinnering is deze week lekker kort en komt van Menno van de Bunt en gaat over een Ford Capri. Ook een herinnering? Mail dan naar petrolheads@bnr.nl. Bekijk de autoherinnering ook op Youtube.

Dank!

In de deze editie komen veel van onze luisteraars, fans, aan het woord. Sjors Fröhlich, Jeff Alberts, Elon Musk (Greg Shapiro), Nicola Ruis, Richard Kemper, Vincent G. de Vlugt, Jan Lammers, Lucien van der Leeuw, Allard Kalf, Ferdi Bolland, Bart Slim, Mirjam van der Horst, Cherelle de Graaf, Mireille van Ark, Fiatmannetje, Maya Eksteen, Carlo van de Weijer, Leo de Haas, Marc Koenen, Cor Bakker, Chris Heiligers, Jeroen Latijnhouwers, Erwin Wijman, en vele anderen die hier niet genoemd zijn maar wel tot de komjoenittie horen... namens Bas van Werven, Carlo Brantsen, Jorn Lucas en Arthur Verberne - dank jullie wel!

Contact en Abonneren

Je kunt Petrolheads bereiken via Mail, Twitter, Facebook. Abonneren op deze podcast kan via bnr.nl/petrolheads, via de BNR App en Apple Podcast en Spotify.