#Spitsbrekers: BNR gaat thuiswerken!

Spitsbrekers10 okt 20193 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De BNR Thuiswerkdag maakt onderdeel uit van Spitsbrekers. Omdat thuiswerken een goed middel is om files te verminderen, roept BNR ondernemend Nederland op om 21 november ook thuis te werken. De radiozender geeft het goede voorbeeld en hoopt dat het bedrijfsleven volgt. Aanmelden kan via bnr.nl/thuiswerkdag

De BNR Thuiswerkdag: 21 november 2019
De BNR Thuiswerkdag: 21 november 2019 (BNR)

Files

Met de thuiswerkdag voert BNR de strijd op tegen het filemonster. Het aantal files in Nederland blijft maar groeien. Naar verwachting zorgen ze dit jaar voor 67 miljoen verliesuren. Wanneer werknemers die thuis kunnen werken dat af en toe doen, kan dat files schelen. De BNR Thuiswerkdag is vooral een oproep om thuiswerken eens te proberen en het gesprek op gang te brengen tussen werknemer en werkgever.

Lege studio’s bij BNR

Normaal gesproken maakt BNR vanaf zes uur ‘s ochtends tot zeven uur ‘s avonds live radio vanuit de studio in Amsterdam. Op 21 november worden alle programma’s vanuit het huis van de presentatoren uitgezonden. Ook de redacteuren werken vanuit hun eigen huis. Als het BNR lukt, dan kunnen veel meer bedrijven het.


Mede mogelijk gemaakt door