Albert Verlinde, Marianne Thieme & Geert-Jan Knoops

The Friday Move23 okt 20171 uur 41 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

In het jaar dat de Partij voor de Dieren 15 jaar bestaat boekte Marianne Thieme haar grootste succes in Den Haag. De Partij voor de Dieren veroverde vijf zetels in de Tweede Kamer. Wat wil ze de komende Kabinetsperiode bereiken? Partijleider Marianne Thieme schuift vrijdag aan.

De Amsterdamse strafpleiters Geert Jan Knoops en zijn vrouw Carry Knoops zetten zich al jaren in voor de belangen van mensen die onterecht zijn veroordeeld. Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?!, volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld.

Bas Nijhuis schuift aan. In het boek niet zeiken, voetballen geeft hij een kijkje in zijn turbulente leven als topscheidsrechter en ondernemer.

Huwelijksexpert Paulien Timmer heeft het boek geschreven; 50 relatie boosters. De kans om in 5 minuten per dag effectief en structureel te investeren in je relatie.

Programmamaker Tim den Besten schuift aan. Hij heeft een boek geschreven: Bestaat er wifi in de hemel? Over de zin en onzin van het leven anno nu. Hij neemt je mee op een tijdreis langs Kim Kardashian, superfoods en selfies.


Mede mogelijk gemaakt door