Giel Beelen, Antoinette Beumer & Ruud Hendriks

The Friday Move11 jan 20181 uur 53 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Met Ruud Hendriks praten we over zijn tweet waarin hij zegt dat 2018 voor RTL, SBS en NPO het jaar wordt van disruptie, ontslagen en accepteren dat het nooit meer wordt zoals het was. Kijkers vluchten naar Netflix, adverteerders naar FB en Google. Tv-producenten en facilitaire bedrijven wacht hetzelfde lot.

Groningen werd deze week opgeschrikt door de zwaarste aardbeving in ruim vijf jaar. Een karavaan aan politici belooft beterschap, maar er verandert nog steeds niets....GroenLinks kamerlid Liesbeth van Tongeren eist actie van het kabinet.

Filmregisseur Antoinette Beumer schuift aan. We kennen haar vooral van succesvolle films zoals ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘Loft’, ‘Jackie’ en ‘Soof’. Maar nu debuteert ze als schrijfster.

Shorttracker Freek van der Wart vindt het mooi geweest en zette deze week een punt achter zijn carriere. Hij komt toelichten waarom!

Er is heel veel ophef over de ontgroeningsexcessen van studentencorpsen. Het televisieprogramma RamBam zette undercover studenten in en filmde met verborgen camera's verschillende ontgroeningen. Lars Gierveld, één van de presentatoren van RamBam schuift aan.


Mede mogelijk gemaakt door