Yora Rienstra, Danie Bles & Ab Osterhaus

The Friday Move28 feb 20201 uur 44 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Acteur Mohammed Azaay gaat het theater in met de voorstelling 'Jihad van de Liefde'. Hierin portretteert hij een Belgische metrobestuurder die zijn vrouw verloor bij de aanslagen in Brussel en daar op een bijzondere manier mee om is gegaan.

De voorjaarseditie van de Amsterdam Fashion Week begint volgende week. Eigenaar Danie Bles komt vertellen over de organisatie van dit evenement door de stad.

Het grootste taboe in ons leven

Barbara van Beukering , schrijver-journalist en voormalig hoofdredacteur van Het Parool, heeft een boek geschreven over haar persoonlijke zoektocht naar sterven, genaamd 'Je kunt het maar één keer doen'.

Zaterdag begint het wielervoorjaar en wielerverslaggever Gio Lippens is er klaar voor! Met hem blikken we vooruit op de vorm van Matthieu van der Poel en vragen we hem of het nog goed komt met Tom Dumoulin.

Coronavirus

Viroloog Ab Osterhaus komt vertellen over de laatse stand van zaken omtrent het Corona-virus

Niek Barendsen, regisseur en acteur, komt met een nieuwe komische tv-serie. Onderwerpen die aan bod komen zijn divers: van nepnieuws tot zorg, van klimaat tot #metoo, van integratie tot (Zwarte) Piet.


Mede mogelijk gemaakt door