Ajouad El Miloudi, Feike Sijbesma & Jandino

The Friday Move8 mei 20201 uur 52 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Credo van dit kabinet is vanaf juni testen, testen en nog eens testen. Hoe moet dat eruit gaan zien? We praten erover met coronagezant Feike Sijbesma.

Patrick Lodiers onderzoekt in een nieuwe serie Dominee of Koopman 70 jaar ontwikkelingssamenwerking in Afrika: is de bevolking geholpen door deze samenwerking of waren ze beter af geweest zonder ons?

Jandino Asporaat heeft een initiatief opgezet om geld in te zamelen voor inwoners van Curaçao, Aruba en Sint-Maarten, die extra zwaar getroffen zijn door de gevolgen van de coronacrisis. De benefietshow Samen één koninkrijk wordt op 9 mei uitgezonden op NPO1.

Voormalig kickbokser Remy Bonjasky doet een emotionele oproep aan Mark Rutte om de sportscholen eerder te openen dan 1 september.

Met Robèr Willemsen, Voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, praten we over hoe de horeca vanaf 1 juni weer open gaat met 1,5 meter afstand.

Regisseur Pieter Kuijpers maakt de thriller Lockdown.

Catherine Keyl roept mensen op om op de Dag van de Zorg (dinsdag 12 mei) massaal onze zorgtoppers te bedanken voor hun tomeloze en onbegrensde inzet in deze moeilijke tijden.


Mede mogelijk gemaakt door