Peter Heerschop, Sander Dekker & Toon Gerbrands

The Friday Move14 mei 20201 uur 54 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Een jaar zonder publiek kost PSV 30 miljoen euro. Hoe nu verder? We praten erover met de algemeen directeur van Toon Gerbrands.

Minister Sander Dekker van rechtsbescherming komt in de uitzending. We praten met hem over de rechtspraak, die weer op gang komt, digitaal procederen en gevangenissen.

Sander Lantinga, die zelf al vijftien jaar een radioduo vormt met Coen Swijnenberg, gaat voor een nieuw BNNVARA-programma in gesprek met andere bekende duo's. "Is een duo zijn nu een vloek of een zegen?", vraagt Lantinga zich af.

Homeward Bound

In het nieuwe AVROTROS-programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound storten de vrienden zich in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen Simon & Garfunkel. Ze reizen daarvoor af naar de stad waar de muziekcarrière van het jaren 60-duo begon: New York.

Sietse Bakker, uitvoerend producent van het Eurovisiesongfestival, is trots op de line-up van het alternatieve Songfestival.

Jarenlang reisden Marcel van Roosmalen en fotograaf Jan Dirk van der Burg kriskras door Nederland. ze schreven het boek; Nederland onder het systeemplafond.

Frits Huffnagel is voorzitter van de branchevereniging van Kansspelen. Zijn branche voldoet aan de voorwaarden om verantwoord deels open te gaan. Waarom mag dat dan niet?

Image

Mede mogelijk gemaakt door