Hugo Logtenberg, Freek de Jonge & Lucas Hamming

The Friday Move22 okt 20211 uur 36 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Kom verder! Zo heet het eerste deel van de memoires van Freek de Jonge. Hierin schrijft hij het verhaal op van zijn ouders en grootouders.

Roek Lips schreef het boek: Wie kies je om te zijn? Gesprekken en gedachten over een nieuwe tijd. Hij sprak met meer dan 100 wetenschappers, kunstenaars, denkers en anderen over inspiratie en houvast.

Lucas Hamming is terug met nieuwe muziek! Na een hoofdrol in musical All Star s, het vertolken van Judas in The Passion en het winnen van tv-succes Maestro komt op 22 oktober zijn nieuwe album POSTPONED uit.

Stephanie Tijmes en Danila Koster zijn twee ex-topturnsters die de misstanden in de wereld van het Nederlandse turnen aan den lijve hebben ondervonden. In de documentaire MIST doen ze hun verhaal en laten ze zien hoe het ze het gevecht met het verleden aangaan.

Caroline Nagtegaal-Van Doorn is VVD politicus en zit in het Europees parlement bij de Renew Europe-partij. Samen met haar en Thomas van Groningen nemen we de (Europese) politieke week door.

Verder schuift uiteraard ook BNR buitenlandcommentator Bernard Hammelburg aan om ons bij te praten over het belangrijkste buitenland-nieuws.


Mede mogelijk gemaakt door