Joris Luyendijk, Adelheid Roosen & Michiel Vos

The Friday Move24 jun 20221 uur 38 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Met zijn boek Zeven Vinkjes deed Joris Luyendijk veel stof opwaaien. Vanmiddag is hij de co-host van Wilfred Genee. We zenden uit vanuit de SkyLounge van het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam.

De moeders van zowel Adelheid Roosen als Hugo Borst kregen de diagnose Alzheimer en daarom besloten de twee samen een documentaireserie over de ziekte te maken. Inmiddels is ook de derde serie, Roosen & Borst, een daverend succes...

We praten met Michiel Vos en Bernard Hammelburg over hun geliefde Amerika....

Bert Dijkstra schreef het boek: Anneli. In het aangrijpende boek schetst hij het leven van een sterke sociale vrouw die altijd verbinder tussen blank en zwart in Zuid-Afrika probeerde te zijn en daarbij vaak werd dwarsgezeten door onrecht, veroorzaakt door apartheid en corruptie.

Ebru Umar lanceert vrijdag de site; Overwaar.de. Een platform, speciaal voor particuliere vastgoedbeleggers die woningen verhuren.

Inmiddels is William Rutten één van Nederlands bekendste fotografen. Dit weekend opent de tentoonstelling ICONS in Museum Hilversum. Deze expositie eert William Rutten voor zijn 35 jaar als fotograaf. De expositie hangt vol met foto's die Rutten heeft gemaakt van muziekiconen zoals Mick Jagger, Paul McCartney en Dua Lipa.


Mede mogelijk gemaakt door