Kefah Allush, Dr. Pol & Femke van der Laan

The Friday Move7 sep '22 12:521 uur 54 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Eddy Keur keert terug bij 3FM en komt er alles over vertellen.

The Incredible Dr. Pol is te gast. De Dr. Pol show bestaat al sinds 2011, wordt inmiddels in 26 landen uitgezonden en heeft een enorme schare fans over de hele wereld. Op 4 september viert Dr. Pol zijn 80ste verjaardag met een uitgebreide ‘Dr. Pol programmering’ op National Geographic, met oa. op 2 september de start het tweede deel van zijn nieuwe seizoen en op 4 september zijn 200ste aflevering.

Wegens succes is de veelgeprezen voorstelling; We hadden liefde, we hadden wapens terug in het theater! Voor regisseur Jörgen Tjon A Fong zijn de thema's van deze voorstelling héél belangrijk.

Lukas Daalder is te gast. Hij is columnist FD & Chief investment Strategist at BlackRock en loopt de 5 kilometer bij de Finance Run.

De nieuwe muziektheatervoorstelling We hadden liefde, We hadden wapens van Urban Myth gaat donderdag 15 september in DeLaMar in première gaat, gevolgd door een landelijke theatertour. Regisseur van het stuk is Jorgen Tjon a Fon.

Femke van der Laan is de nieuwe presentator van het radioprogramma Nooit Meer Slapen, het dagelijkse cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1.

Zangeres en tv-persoonlijkheid Shirma Rouse heeft een nieuwe theatershow Hoop & Liefde.