Roderick Veelo, Coen Verbraak & Brainpower

The Friday Move9 sep 2022

Over de aflevering

Over het overlijden van de Queen praten we door met Peter de Waard, voormalig correspondent in het VK.

Robbie Kammeijer is eigenlijk meer een avondmens, toch begon hij deze week als deze week als nieuwe presentator bij het 'RTL Ontbijtnieuws'.

Charlie and the Chocolate Factory, de musical, gaat dit weekend in première. Eén van de hoofdrolspelers is actrice Anne-Marie Jung.

Wat maakt het leven de moeite waard? Coen Verbraak interviewt in zijn nieuwe programma ‘Over Leven’ verschillende gasten over de kwetsbaarheid van het leven.

Vluchtelingen wachten al sinds decennia soms maanden, zo niet jaren of ze in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning. Wie zijn ze? Journalist Sytze van der Zee besloot op onderzoek uit te gaan en schreef het boek; Plaats Delict AZC, Een journalistieke zoektocht van Algiers naar Nijmegen.

Met CDA Kamerlid-Henri Bontenbal & politiek verslaggever Sophie van Leeuwen nemen we de politieke week door.

Na het succesvolle eerste seizoen van de podcast serie ‘Het Nieuwe Geld’, start vrijdag het vervolg. Reinjan Prakke neemt op zijn eigen wijze, de financiële sector onder de loep.

Brainpower gaat komend seizoen de theaters in. Gertjan Mulder, zoals zijn echte naam luidt, geeft ons een college over hiphopgeschiedenis.


Mede mogelijk gemaakt door