Loes Haverkort, Kenny B & Nilüfer Gündoğan

The Friday Move22 sep '22 14:32

Over de aflevering

Tobias Nierop schittert in de musical over de bekendste Nederlandse voetballer aller tijden. Hij speelt Johan Cruijff in 14, de musical.

Met Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan nemen we de politieke week door.

Op 5 september lanceerde Kassa de actie hashtag #IkRedHetNietMeer om mensen die het financieel écht niet meer redden een gezicht geven. Amber Kortzorg is hét gezicht van de campagne en komt erover vertellen.

Buddy Vedder staat in het theater met; The Legends We've Lost. ‘Legends’ als George Michael, Prince, Michael Jackson en Whitney Houston passeren de revue.

Van de jungle van Suriname naar Paramaribo naar Nederland. Van soldaat in het leger tot woordvoerder van de binnenlandse guerrilla-strijders. Van vredesonderhandelaar tot asielzoeker. Van vijftien nummer 1 hits in Suriname tot monsterhit ‘Parijs’ in Nederland. Kenny B vertelt over zijn indrukwekkende leven aan de hand van eigen songs en klassiekers.

Mohammed Chahim, europarlementariër namens de PvdA is te gast. Hij geldt als één van de machtigste politici in Brussel als het gaat om energie. We spreken hem over de toekomst van Europa.