Hedwiges Maduro, Frénk van der Linden & Maureen Tan

The Friday Move17 nov 2022

Over de aflevering

The Friday Move zendt vrijdag uit vanuit het Andaz Amsterdam Prinsengracht. Te gast zijn onder andere; Frénk van der Linden, Hedwiges Maduro, Koen Petersen & Maureen Tan.

Trump gaat het nog een keer proberen. Hij is nu al begonnen aan een nieuwe campagne voor de presidentsverkiezingen in 2024. Amerikadeskundige Koen PEtersen praat ons bij.

Met Martin Visser, journalist bij de Financiële Telegraaf, praten we over hoe zwaar de recessie wordt en hoe lang het gaat duren.

Journalist Frénk van der Linden vroeg collega-journalisten naar hun meest bijzondere interviews. Zijn nieuwste boek daarover heet: 'In de spiegel'.

Het einde van 2022 is in zicht en daarmee zijn ook de laatste weken van Lovelands 25 jubileumjaar aangebroken. Oprichter Marnix Bal komt langs. Schrijver van het boek "Fight For Your Right To Party".

De podcast; Achter Gesloten Deuren is uitgeroepen tot beste podcast van het jaar. De productie vertelt het verhaal over de Twentse multimiljonair Gerard Sanderink, de topman van Centric en Strukton. Van diverse rechtszaken tot een uit de hand gelopen beslaglegging en vragen van Kamerleden. De makers ervan journalisten Paulien Sewuster en FD-journalist Stijn van Gils schuiven aan.

Het Nederlands elftal is in Qatar om zich klaar te maken voor de eerste wedstrijd, maandag tegen Senegal. We praten erover met voormalig Oranje-international Hedwiges Maduro.

De prijs voor het kookboek van het jaar gaat dit jaar naar: Maureen Tan. Ze won met haar boek Java over de Indonesische eetcultuur.


Mede mogelijk gemaakt door