Gijs Rademaker, Mart de Kruif & Robèrt van Beckhoven

The Friday Move1 dec 2022

Over de aflevering

Opiniepeiler Gijs Rademaker is vrijdag de co-host van Wilfred Genee in The Friday Move. Hij stapte van AvroTros over naar RTL. We zenden uit vanuit Europarcs The Mixer in Apeldoorn.

In maart 2015 besloot sportschrijver Menno Haanstra twee beloftevolle wielrenners, Fabio & Julius, te volgend tot het moment dat ze een profcontract zouden tekenen. Haanstra opent de deur naar een meedogenloos harde wereld.

Het laatste nieuws over Oekraïne bespreken we met Luitenant-generaal buiten dienst Mart de Kruif & buitenland commentator Bernard Hammelburg.

We bespreken de politieke week met Michiel Suijker, voorzitter van de JOVD en politiek verslaggever Leendert Beekman.

Het heeft veel weg van een soap. Sterker nog: misschien ís het wel een soap. De onthullingen in de zaak Gerard Sanderink volgen elkaar in rap tempo op. Dat ziet ook Angelique Kunst, die namens Tubantia bovenop de zaak zit. Ze heeft er ook een boek over geschreven en succesvolle podcastserie over gemaakt. De laatste aflevering van In de ban van Rian staat vanaf dit weekend online.

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online inspiratieplatform Meesterlijk van Robèrt uit met onder meer online masterclasses.


Mede mogelijk gemaakt door