Klaas Dijkhoff, Ranomi Kromowidjojo & Attje Kuiken

The Friday Move25 jan 2023

Over de aflevering

Klaas Dijkhoff is vrijdag de co-host in The Friday Move met Wilfred Genee vanuit de Legends Lounge in het PSV Stadion in Eindhoven.

Hanna Verboom is te gast. Ze maakte samen met haar broertje, Juda, de documentaire Samen uit de schaduw. Een film over mentale gezondheid. De film is gratis te zien op haar eigen platform Cinetree.

Valérie Lempereur is journalist en schrijfster. In haar nieuwste boek: De meisjes van mevrouw De Wit schetst ze een onthutsend beeld over meisjes die in de greep zijn van tienerpooiers.

De cultuur van Bavaria is er één van durven, doen en lef hebben. Vrijdag schuift Peer Swinkels aan. Hij is de CEO van Swinkels Family Brewers, de zevende generatie van het familiebedrijf.

We kennen Ranomi Kromowidjojo als topzwemster en Olympisch kampioen. Inmiddels is ze te zien in Wie is de Mol. Ook haar man, voormalig zwemmer Ferry Weertman, is niet vies van spelprogramma’s. Hij deed namelijk mee aan het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson. Samen zijn ze te gast in The Friday Move.

Het politieke nieuws van deze week bespreken we met PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken en politiek verslaggever Sophie van Leeuwen.

John de Bever maakt zich op voor carnaval en ’Holland zingt Hazes’.


Mede mogelijk gemaakt door