Joe&Donald Show: Gratie voor Trump?

In de nadagen van zijn presidentschap zal Trump aan flink wat mensen gratie verlenen, is de verwachting. In ieder geval aan Michael Flynn. Maar wat veel analisten zich afvragen, gaat Trump zichzelf gratie verlenen? Verder is de enorme verdeeldheid in Amerika precies vandaag extra zichtbaar. Alle families zitten namelijk samen om tafel om Thanksgiving te vieren. Luister nu de nieuwe Joe&Donald show met Jan Postma, onze correspondent in Washington.

Verkiezingsrace in Texas nog nooit zo spannend

In de Amerikaanse staat Texas staan de kandidaten nek-aan-nek in de peilingen. De van oudsher door en door Republikeinse straat, kleurt met elke verkiezing een beetje blauwer richting de democraten. Dit jaar zou het zomaar eens kunnen zijn dat Biden er met de winst vandoor gaat. Mits de republikeinse brievenbusregels het stemmen per post niet in de weg gaat zitten. Jan Postma vanuit Dallas, Texas.

The Joe&Donald Show: Ruzie over het tweede debat

Het tweede presidentiële debat tussen Joe Biden en Donald Trump staat op losse schroeven. De officiële debatcommissie wil een virtueel debat volgende week, maar volgens Trump is dat een no-go. Was het debat tussen vice-presidentskandidaten Kamala Harris en Mike Pence het laatste tot aan de verkiezingen? Luister nu de nieuwe Joe&Donald show met onze correspondent in Washington Jan Postma.