Smaak | Levensmiddelentechnoloog Tiny van Boekel
Hoogleraar levensmiddelentechnologie Tiny van Boekel van de Wageningen Universiteit gaat tegen de stroom in door te zeggen dat bewerkt voedsel gezonder is dan natuurlijk voedsel. Hoe bepaalt de voedingsindustrie onze smaak? En is het erg dat die onze smaak bepaalt?
In BNR's Big Five van de Smaak praten we vandaag over pakjes en zakjes, E-nummers en de toekomst van ons voedsel.
Smaak | Levensmiddelentechnoloog Tiny van BoekelGasten in BNR's Big Five van de Smaak
- Jan Jacob Boerma, chef-kok van driesterrenrestaurant De Leest
Alle afleveringen
BNR's Big Five van de Smaak
- Rob Baan, CEO van Koppert Cress
- Tiny van Boekel, hoogleraar levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit
- Harold Hamersma, wijnjournalist
- Peter Klosse, 'smaakprofessor' en eigenaar van Hotel Gastronomique De Echoput

BNR's Big Five
Diana Matroos en Art Rooijakkers in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland. #BNRBigFive