Vleesvervangers | Robbert de Vreede, Unilever
Unilever richt zich steeds meer op vegetarische producten. Zo kun je van Unox al vegetarische rookworsten of gehaktballetjes krijgen, en eind vorig jaar heeft Unilever de Vegetarische Slager gekocht. Wat gebeurt er als het grote geld van de multinationals in vleesvervangers stapt? Je hoort in BNR's Big Five van de Vleesvervangers van Robbert de Vreede, vice president Foods & Digital Transformation van Unilever.
Gasten in BNR's Big Five van de Vleesvervangers
- Mark Post, hoogleraar Vasculaire Fysiologie aan de Universiteit van Maastricht en uitvinder van de kweekburger
Alle afleveringen
BNR's Big Five van de Vleesvervangers
- Pablo Moleman van Proveg
- Frank Giezen, oprichter van Ojah, producent van vleesvervangers
- Marleen Onwezen, onderzoeker consumentengedrag aan de Wageningen Universiteit
- Robbert de Vreede, Vice President Foods & Digital Transformation bij Unilever

BNR's Big Five
Diana Matroos en Art Rooijakkers in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland. #BNRBigFive