Design things that make sense

Werkprofessor24 mei 202130 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

Betere tech producten

Deborah hield zich al een tijdje bezig met de ultieme samenwerking tussen de wetenschap en het bedrijfsleven. Voorbeelden van producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën zijn de slimme thermostaat, elektrische voertuigen, apps met artificial intelligence en volledige smart home oplossingen. Met haar pas uitgebrachte boek wil zij innovatieteams helpen om betere tech-producten zoals deze te ontwikkelen.

Innovaties in de praktijk

Voor zowel start-ups die kampen met beperkte middelen als scale-ups die zijn middelen heel doordacht in moet zetten, zijn er veel uitdagingen op het gebied van technologische innovaties. Ben jij benieuwd hoe jij deze nieuwe technologieën in kan zetten, wat innovatieteams nu gebruiken, waarom technologiegedreven innovatie zo lastig is en hoe jij de vertaalslag maakt naar klantgerichte innovatie die begrijpelijk is voor iedereen? Luister naar deze aflevering van de Werkprofessor waarin Prof. ir. Deborah Nas antwoord geeft op deze vragen en maak kans om dit inspirerende boek te winnen!

Links

Meer over Deborah Nas

Het boek “Design things that make sense”

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op LinkedIn.