Work smart, play smart

Werkprofessor7 jun 202127 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

(BNR)

The future state

Weet jij waar je naartoe wil groeien en welk doel je voor ogen hebt? Volgens Hidde gaat de future state om het “weten wat je wil bereiken en waarom dat belangrijk is”. Hidde de Vries richtte het trainingsbureau The Recharge Company op en bedacht daarmee het Rechargeprogramma, dat je helpt om voor effectieve routines te creëren die je helpen om je persoonlijke doelen te behalen.

Het Recharge model

Pas geleden schreef hij het boek ‘Work smart, play smart’ met als doel mensen bewust te maken van de hedendaagse werkdruk en een brug te slaan tussen wellbeing en vitaliteit. “Hoe zit jij het lekkerst in je vel en hoe presteer je het beste?” staan hierbij centraal. Ik hoor je denken ‘het zoveelste boek met dezelfde inzichten?’, toch niet! Hidde vertelt: “Heel veel dingen weet je wel maar doe je niet veel mee. Als je echt verandering wil maken, moet je er continue mee aan de slag gaan.” Hij ontwikkelde het Recharge model waarin je jezelf traint om in vijf dagen een stap terug te zetten.

Luister de podcast en kom er in deze aflevering van de Werkprofessor achter hoe jij concreet stappen kan zetten richting jouw doelen!

Links

Het boek van Hidde: Work smart, play smart

Informatie over The Recharge Company

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op LinkedIn.