Utopie…

Werkprofessor24 okt 202228 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

De Makelaarswereld lijkt een vrij stabiele markt met weinig vernieuwing. Hoe word je, in een stabiele markt, de markleider in kantoorautomatisering software voor makelaars?

Iedere dag maken 19.000 makelaars en vastgoedprofessionals actief gebruik van het CRM systeem van Realworks. Wat was de sleutel tot succes voor Sha Sohi, CEO van Realworks?

Sha Sohi is CEO van Realworks. Realworks is een jonge, dynamische organisatie met tech-oplossingen voor makelaarskantoren. Al 80% van de Nederlandse makelaars maakt gebruik van de producten en diensten van Realworks. Sinds 2004 zijn wij het eerste online CRM voor makelaars in Nederland en zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partner met naast ons CRM, een mobiele app en klantenportaal Move.nl met transparant biedlogboek binnen handbereik.

De reis binnen Realworks

In 2015 nam Sha het stokje over van zijn voorganger. Sindsdien heeft Realworks een gigantische reis afgelegd. Van een oldschool software huis waarin de directie bestond uit een persoon naar een tech organisatie met mooie cijfers. Realworks is gegroeid van 40 naar 100 medewerkers, van 0 vrouwen naar 21 vrouwen en van 1 nationaliteit naar 21 nationaliteiten. “Het mooiste wat we hebben gedaan is van 9 managers naar 0 managers gegaan. We hebben ervoor gezorgd dat de 14 teams die we nu hebben, volledig zelfsturend zijn.” aldus de CEO  van Realworks.

Benieuwd hoe Sha Sohi het voor elkaar heeft gekregen om zo’n groei door te maken met zijn bedrijf? En daarnaast 14 volledig zelfsturende teams op te zetten? Luister dan de nieuwste aflevering van de Werkprofessor.

Links

Meer over Sha Sohi & Realworks

Meer over de Werkprofessor

Heb je vragen of input? Neem dan contact op met Wendy van Ierschot via wendy@viepeople.com

Benieuwd naar de volgende gast in de Werkprofessor of wil jij als eerste de teaser van de volgende aflevering horen? Volg de Werkprofessor op https://www.linkedin.com/company/viepeople/.