Leven lang leren binnen het MKB

Wij in de toekomst29 mei 202037 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

In Wij in de Toekomst proberen Jörgen Raymann en Benito Doelwijt Nederland te bewegen om mee te denken over werken en leren in de toekomst. We leven in een veranderende tijd en het roer moet om, aldus Jörgen en Benito.

Lees ook | Vertrouwen ondernemers groeit weer

Jörgen

Ik ben Jörgen Raymann, cabaretier, acteur en presentator. Zoals zoveel Nederlanders maak ik me zorgen om de huidige situatie, de kwetsbaarheid van onze samenleving. Door corona, zijn we van de een op de andere dag in de toekomst terecht gekomen. Een toekomst die wij ons waarschijnlijk anders hadden voorgesteld. Noodgedwongen moeten wij het moeilijkste doen wat er bestaat. Een collectieve gedragsverandering. Hoe maken we het best gebruik van deze veranderende tijd?

Benito

En ik ben Benito Doelwijt, performance specialist en ondernemer. Een aantal jaar geleden heb ik zelf ervaren dat dingen ineens anders kunnen zijn. Het onverwachte overlijden van mijn vrouw zorgde ervoor dat ik terug moest naar de tekentafel. Ik heb me toen gerealiseerd dat we werken anders zouden moeten inrichten. Samen met Jörgen maak ik me daar al enige tijd hard voor – en nu met deze crisis wordt de noodzaak eens te meer duidelijk.

Abonneren

Podcast waar je meer van wilt horen? Je vindt hem via bnr.nl/wijindetoekomst, de BNR app, Apple Podcast of Spotify.


Mede mogelijk gemaakt door